BDI-stat si duket shumë shpejtë do të fillojnë ta konsiderojnë edhe Rafiz Halitin-Mësuesin si njeri të “shërbimeve sekrete antikombëtare”. Kjo për shkak se vetë Rafiz Haliti ka mbajtur një fjalim kritik ndaj BDI-së, sipas të cilit kjo parti jo që nuk është vlerë kombëtare, por është e dëmshme për shqiptarët, sepse gjatë pushtetit të saj janë arrestuar shqiptarë të pafajshëm dhe janë montuar raste kundër shqiptarëve. Fjalimin e plotë të Halitit mund ta përcillni në videon më poshtë:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wBFkU9bkXvE&w=654&h=480]
Loading...