Gjatë samitit për Klimën në Poloni, kreu i Shtetit shqiptar Ilir Meta pati një takim me aktorin dhe ish- Guvernatorin amerikan Arnold Schwarzenegger.
Meta shkruan se së afërmi Schwarzenegger do të vizitojë Shqipërinë.

“Kënaqësi të takoja në Katovicë, Arnold Schwarzenegger, mjaft i angazhuar për të ndërgjegjësuar njerëzimin për bashkimin e përpjekjeve për parandalimin e ngrohjes globale para se të jetë vonë.

I bindur se së afërmi do ta kemi në Shqipëri”, shkruan Meta.

Loading...