Maqedoni

Mickoskit nuk i kujtohen burgosjet në kohën e qeverisjes së VMRO-DPMNE-së

Mickovski-ELEM-780x439

Kryetari VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në intervistën e tij në Tv Telma tha se nuk i kujtohet dhe nuk di se si ka qenë në të kaluarën sa i përket çështjes së arrestimeve dhe paraburgimeve në periudhën kur VMRO-DPMNE ka qenë në pushtet.

Ai refuzoi të përgjigjet në pyetjet në lidhje me mënyrën e qeverisjes së VMRO-DPMNE-së, duke thënë se nuk dëshiron të flasë për të kaluarën, por vetëm për të ardhmen.
Mickoski gjithashtu tha se nuk e ka dëgjuar “bombën” në të cilën ish ministri për transport dhe lidhje kërkon nga i posazgjedhuri sekretar i përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së, Igor Janushev të sigurojë 100 letërnjoftime.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top