Përderisa i nxehti i madh përfshiu Sidnejin Perëndimor të dielën, mijëra lakuriqë u ‘shkrinë’ në qiell nga moti përvëlues.
Mijëra lakuriqë ngordhën nga nxehtësia në Campbelltown, pasi temperaturat në rritje lanë shumë prej tyre të ngordhur në tokë dhe të pezulluar midis pemëve.

Fotografitë e pabesueshme të numrit të madh të ngordhjeve u shpërndanë nëpër internet nga grupet vullnetare atje të cilat u përpoqën me dëshpërim për të shpëtuar sa më shumë prej tyre, transmeton Gazeta Express.

Por për fat të keq, ndihma e tyre erdhi pak vonë.

lakuriq

l1

l2

Loading...