Analisti Milaim Zeka ka shtangur publikun gjatë fjalës së tij, se kërcimtares Donieta Kosumi, e njohur ndryshe si Kallashi i njeh vetëm bythët dhe jo fytyrën.

Gjatë një analize të gjërë për kryeministrin Isa Mustafa dhe politikantë e tjerë, analisti Zeka tha se të gjithë i njihte me detaje vetëm kallashin e njeh nga b….