Në intervistën ekskluzive për Gazetën Lajm dhe Lajm.tv, gazetari i njohur Milaim Zeka flet nëse do të mbetet i veçantë edhe në politikë, sikurse që ishte në gazetari. Ai premton se qytetarët që do të votojnë numrin 52 te lista e partisë Nisma për Kosovën, do të kontribuojnë për një politikberje ndryshe në Parlamentin e Kosovës, politikberje e cila nuk ka kompleks inferioriteti para diplomatëve dhe të tjerëve./LajmTV/GazetaLajm/

Loading...