Në një nga 300 përgjimet telefonike të publikuara për rastin “Trajektorja”, ish-ministri për Transport dhe Lidhje, Mile Janakieski dëgjohet duke biseduar me ish-sekretaren e kryeministrit Nikolla Gruevski.

“Ata të cilët janë refuzuar nuk i pranojmë. Pse t’i pranojmë në këtë fazë” i thotë Janakiseki sekretares së Gruevskit. Ajo i sqaron se bëhet fjalë për firmën kineze e cila kishte kërkuar takim me kryeministrin. Pas publikimit të “bombave” do të lexohen materiale tjera.

Në një bisedë tjetër, ish-kryeministri Nikolla Gruevski bisedon me Janakieskin ku i thotë: “Mile, jam me Xingon. Ta kyçim në rrugën e kinezëve kur të vij koha”, të cilën Janakiseski e konfirmon.

Loading...