Milenko Nedellkovski në portalin e tij Dudinka sot me një shkrim i është drejtuar partisë opozitare maqedonase, LSDM.

‘Të dielën duhet masovikisht të dilet dhe të votohet. Secili sipas mendjes së tij, moralit, dëshirës dhe peripecisë…Në vendimin tuaj askush nuk guxon të përzihet. Me fitoren e Trump-it ra turpi se Baily do të qëndrojë tërë natën në KSHZ duke ndikuar në rezultatet nëse janë të përafërta.

Rreziku të dielën vjen nga mundësia me ndihmën e MPB-së dhe Spasovskit në hapësirat shqiptare që të mbushen kuti në favor të LSDM. Dhe që të ketë incidente….Gjak.

Prandaj, të gjithë nga mëngjesi në vendet e votimit’, duke aluduar që mos të manipulojnë ata që pretendojnë shkatërrimin e shtetit, ka shtuar Nedellkovski.

Loading...