LifeStyle

Milioneret që harrojnë të depilohen. “Zogu” u del sheshit dhe degjenerohen (FOTO)

auto_Tara-Reid-Upskirt-Pussy-Lip-21510428861

Paparazzi nuk lë asnjë rast për tu humbur. Këto femra janë ndër më të famshmet në botë. Por edhe pse janë të bukura, shpesh herë e lënë veten pas dore. Të paktën këto foto ka kapur fotografi.

Image
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top