Një fillim i suksesshëm i edicionit të parë të manifestimit “Pena ime” në Kumanovë…
Në hapje të ekspozitës na nderuan me pjesëmarrje shumë dashamirë të artit dhe kulturës, si dhe ministri Asaf Ademi.