Ministri i diaspores, Edmond Ademi ka realizuar takim miqësor me zëvendës Kryeministrin e Kosovës Enver Hoxhaj. “Diskutuam marrëdhëniet bilaterale dhe hapjen e një etape të re të bashkëpunimit mes Maqedonisë dhe Kosovës në kuadër të bashkëpunimit intenziv rajonal”, ka njoftuar Ademi pas takimit.

Loading...