Ministri i Kulturës nga radhët e Lëvizjes BESA, Asaf Ademi, ka ndarë dhimbjen me gjithë shqiptarët me rastin e vdekjes së simbolit të lirisë dhe demokracisë, Adem Demaçi.

“Në këtë ditë të bukur të Premte, e lus të Gjithfuqishmin për shpirtin e të madhit Adem Demaçi.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për legjendën”, ka shkruar ministri Ademi në Facebook.

Loading...