Ministri i Kulturës Asaf Ademi ka bashkëbiseduar me bashkëvendasin e tij, Ferid Muradi, me rastin e shpalljes Dr. Honoris Causa në UNT.
“Ne prapavije veprat e Adem Kastratit.
Ne krah nobelistin Ferid Muradi”, ka shkruar Ademi, duke postuar një fotografi bashkë me nobelistin me prejardhje nga Gostivari.
Fjalim ne ceremoni ka mbajtur edhe ministri i arsimit, Arber Ademi.
“Te Prof. Dr. Ferid Muradi shohim frymëzim për të lënë gjurmë të pashlyeshme në punën dhe veprimtarinë tonë, si dhe në krijimin e vlerave në fushën e arsimit dhe të shkencës., ka shkrua në profilin e tij në facebook ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi.