Pasi ua ndaluan hyrjen në Kosovë Marko Gjuriqit, Nikola Selakoviqit dhe ministrit Aleksandar Vulin, edhe ministri i Kulturës i Serbisë, Vladan Vukosavljeviq, nuk është lejuar të hyjë në territorin e Kosovës
Sipas Tanjug, rreth orës 11:30, Policia e Kosovës ndaloi kalimin e ministrit Vukosavljeviq që të futet në kufirin në Jarinjë.

Vukosavljeviq i cili është ministër i kulturës dhe informacionit ka thënë fakti që nuk i është lejuar të hyjë në Kosovë për t’i vizituar manastiret është një gafë dhe lëshim i madh që nuk i kontribuon situatës së përgjithshme.

Loading...