Ministri shqiptar në qeverinë e Malit të Zi, Mehmet Zemka, është përplasur me deputetin serb në Kuvendin e Malit të Zi, për Kosovën, flamurin shqiptar dhe për kishën në Rumi.
Deputeti serb e pyet se cili është flamuri i juaj?
Ministri Mehmet Zemka është përgjigjur: Flamuri shqiptar!

Loading...