Ulet dukshmëria nga 15 deri ne 20 metra për shkak të paraqitjes se mjegullës në Kodrën e Diellit dhe Strazhë. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” informojnë se i gjithë komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në korsi të lagura dhe në të gjitha rrugët e vendit ka borë.

Në vendet me lartësi më të lartë ka mbetje të borës, ndërsa nga LAMM njoftojnë se nga ora 18:00 është ndaluar lëvizja e makinave të rënda në kalimin kufitar Bukovë dhe Strazhë.

Nga NP-Maqedoni apelojnë deri te të gjithë qytetarët, që të kenë kujdes në shpejtësi sipas kushteve rrugore.

Loading...