Mjekët amë privat nesër do të vendosin nëse në shenjë revolte do të fillojnë me grevë, gjegjësisht një ditë nuk do të japin receta për pacientët me sëmundje kronike.

Ata thonë se qëllimi i tyre është që të bëjnë presion mbi pushtetin, sipas tyre me vite nuk u janë dëgjuar kërkesat.

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, në konferencën e fundit për shty tha se do të rishikojë kërkesat e mjekëve amë.

“Kemi një numër të madh të kërkesave edhe nga mjekët amë edhe n gjinekologët privat dhe për të gjitha kemi përgatitur zgjidhje të duhu por nuk do t’i zbatojmë derisa të konsultohemi me përfaqësuesit e shoqatave të tyre”, tha Filipçev.

Loading...