Maqedoni

Mjekët dhe pacientët e klinikave nuk e duan ministrin e ri Filipçe, lavdërojnë Taravarin! (FOTO)

filipce

Mjekë dhe pacientë të Klinikave të Shkupit kanë shpërthyer në akuza ndaj ministrit të ri të
shëndetësisë, Venko Filipçe, duke e konsideruar njeri të paaftë, që sillet si një diktator dhe
që nuk po arrin të sigurojë nevojat për insulinë apo ilaçe të tjera të nevojshme për
pacientët, shkruan portali Dokaz.
Kjo revoltë ka shpërthyer në rrjetet sociale, ku mjekë të punësuar thonë se ministri Filipçe
ka aplikuar diktaturë, askush nuk guxon të ankohet dhe ti thotë diçka, transmeton INA.
Por ky shqetësim është paraqitur edhe nga pacientë, të cilët thonë se për çdo shqetësim
kanë mundur të marrin në telefon ministrin Taravarin, i cili i ka dalur në ndihmë, edhe në
kohë të ndryshme. (INA)

26857538_159442358165480_970614826_n

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top