Qindra mjek u blodhën në qendrën klinike në Nëna Terezë që ti japin mbështetje mjekut i cili para tre ditëve u plagos me armë zjarri në Klinikën për sëmundje degistive, nga ana e familjari të një pacienti. Mjekët shprehën solidaritet me kolegun e tyre dhe kërkuan bashkëpunim më të madh me ministrinë e shëndetësisë, njofton Alsat M.

Më konkretisht nga fella e mjekëve kërkojnë që të marrin pjesë në miratimin e ligjeve nga fusha e shëndetësisë dhe me këtë të përmirësojnë gjendjen e tyre në shoqëri si dhe kualitetin e shërbimeve mjekësore për pacientët.