Ndoshta për shqiptarët është një emër i panjohur, por në SHBA Rick simpson është një nga ikonat më të famshme të vajit të kanabisit.

Ai është një aktivist i njohur për legalizimin e marijuanës dhe pretendon se ka shëruar më shumë se 5,000 njerëz me vaj kanabisi.

Kanadezi ishte diagnostikuar me kancer të lëkurës më 2002 dhe kishte shëruar veten nga ky lloj rrezikshëm kanceri me vaj kanabisi.

Në një intervistë për mediat britaike ai ka treguar për Telegraph se si luftoi kundër qeverisë dhe doktorëve të korruptuar.

Ai gjithashtu ka një recetë për të cilën thotë se i vret të gjitha llojet e tumoreve dhe shëron sëmundje si diabetin, epilepsinë dhe astmën – për vetëm 90 ditë.

Në YouTube është publikuar historia e plotë e tij, e cila është shikuar më shumë se 600,000 herë.

Loading...