Ledio kishte pozuar për revistat e markat më të famshme të modës, kryesisht në Kinë, ku fiziku dhe portreti i tij spikati, por kthimi në atdhe pas eksperiencës në Azi, duket se rezultoi fatal.

Modeli u zhduk krejt papritur dhe shoqëria e tij në atë kohë, hapën fjalë se ai ishte larguar për të luftuar në Siri. Këtë e dëshmojnë dhe dokumentet e publikuar së fundi në media, sipas të cilave, Ledio Mehmeti është kthyer nga Siria, por fakti është se ai nuk u duk më në skenën e modelimit.

Ledio Mehmeti modeli me ISIS2

SHPËRNDAJE NË:
Loading...