Moderatori i mirënjohur kosovar Sadri Imeri i cili moderon shown më të shikuar në Kosovë Kojshia Show ka thurur lëvdata të mëdha për dy portalet më të lexuara në Maqedoni atë TetovaSot si dhe Gazetën Lajm. Këto dy portale radhiten si portalet më profesionale dhe me lexueshmërinë më të lartë në vend.

Loading...