Përfaqësuesja e lartë e BE-së, Federica Mogherini sot do të vizitojë Maqedoninë, Mogerini pritet të takohet me zyrtarë të lartë të shtetit dhe liderin e opozitës maqedonase, Hristijan Mickoski.
Pas takimit me kryeministrin Zoran Zaev, Mogerini pritet të jap deklarat të shkurtër për shtyp në Çarshinë e Shkupit.
Përfaqësuesja e Lartë e BE-së gjitashtu do të takohet me presidentin e shtetit Gjorge Ivanov si dhe me liderin e VMRO-DPMNE-së Mickoski.