Në Indonezi vazhdon kërkimin për pjesët e avionit “Boeing 737” Airlines Mah ‘Lyon er “, i cili u rrëzua 13 minuta pas ngritjes nga aeroporti në Xhakartë.
Kishte 189 njerëz në aeroplan dhe të gjithë humben jetën.
Në video mund të dëgjohen në errësirë pasagjerëve në duke e lutur Allahun për shpëtim gjatë turbolencave të rëndë.
Nuk është konfirmuar ende nëse videoja është autentike, pasi që u ajo shfaq në rrjetet sociale.

Loading...