Beqir Sadiku- Komandat Sllupçani kur është nis për në Haraçinë ka qenë me plagë në qafë. Më kujtohet si sot duke udhëtuar prej Sllupçanit për në Likovë me “Kadetin e Kaltërt”, ishim unë, Mujota dhe Beqir Sadiku. Detonimi i granatës na nxjerri prej rrugës në hyrje të Orizares, kurse Beqa i tha Mujotës : për këtë rast kanë me paguar shtrenjtë maqedonasit.

Ska pasur më më burrë e më azgan se Beqir Sllupiani. Ska hy aj brenda në istikam, as kur ka qenë në pikën e parë, por ka luftuar ballë për ballë. Respekt Telit, e kam njoftë, repsket Doktorit e kam njoftë, repsket Bekimit. Veç mos e harroni Beqën, sepse me plagë është nisur në frontin e Haraçinës. /Mentor Ajdini

Loading...