Maqedoni

Mot i ligë në Kumanovë

Në orët e pasdites në qytetin e Kumanovës ka mbizotëruar një mot i ligë me shi dhe bubullima si dhe breshër.

Për momentin nuk dihet nëse ka ndonjë dëm material pasiqë të rreshurat e shiut kanë qenë në intensitet jashtëzakonisht të lartë derisa është rritur niveli i lumenjëve Pcinja, Kumanova dhe Lipkovës.

To Top