Moti sot në Maqedoni do të jetë i nxehtë dhe do të fryej erë e nxehtë që do të vështirësojë frymëmarjen. Lagështia e ajrit do të jetë shumë e vogël (29%) kurse dielli ka lindur në ora 05:02 ndërsa do të perendojë në ora 20:13.

Temperaturat e ditës do të lëvizin nga 18 deri në 40 gradë celsius.

Indeksi i rrezeve UV do të jetë mes 9 dhe 10.

Era do të fryej nga Jug-lindja e vendit.

Temperatura gjatë mbrëmjes do të jetë 20 gradë celsius por oscilimi i temperaturës së ditës do të rris të ndjerit të nxehtit.

Loading...