Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht me diell nëtërë Maqedoninë.

Gjithashtu do të ketë dhe erë të lehtë jugore dhe temperatura të ngrohta.

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin nga 15 deri më 22 gradë celsius, ndërkaq ato të ditës do të arrijnë deri më 34 gradë celsius.

Loading...