Në vendin tonë këto ditë, do të jetë mot kryesisht me diell dhe i ngrohtë, me një temperaturë maksimale mbi mesataren për këtë kohë të vitit.

Gjendja biometeorologjike do të ndikojë te pacientët kronikë.

Sidoqoftë, vëmendja këshillohet për njerëzit me probleme te zemrës.

Kushtet meteoropatike mund të kushtëzojnë dhimbje koke.

Loading...