Moti sot në Maqedoni do të jetë me diell dhe i freskët. Gjatë gjithë ditës do të ketë diell dhe re prej ku edhe do të vi freskia.

Gjithashtu do të ketë edhe erë me shpejtësi prej 10 km/h e cila do të neutralizojë të nxehtin. Lagështia e ajrit do të jetë 73% ndërsa temperaturat e ditës do të lëvizin nga 12 deri në 26 gradë celsius

Loading...