Nuk ka qytetarë të Maqedonisë të lënduar në sulmin e mbrëmshëm në Londër, në të cilin humbën jetën shtatë persona dhe mbetën të lënduar 48, njoftojnë nga Ministria e Punëve të Jashtme e Maqedonisë.

MPJ dënon sulmin në Londër dhe informon se është në komunikim të vazhdueshëm me Ambasadën e Maqedonisë në Londër.

Për çështjen e sigurisë të qytetarëve të Maqedonisë, të cilët për momentin ndidhen në Londër, MPJ informon se të interesuarit mund të drejtohen tek Ambasada e Maqedonisë në Londër dhe Ministri e Punëve të Jashtme.