Muhamed Vejseli shpallet “bash”, fitues i mundjes tradicionale në Kërçovë (Foto)

Në vazhdën e turneeve të mundjes tradicionale në Maqedoni, Muhamed Vjeseli nga KM Studeniçani u shpall fitues në turneun organzuar nga klubi i mundjes Uskana nga Kërçova.Manifestimi i mundjes tradicionale u mbajt në fshatin Shitovë të Kërçovës.
Ndryshe, mundja tradicionale nëpër vendbanimet shqiptare në Maqedoni ka filluar të rikthehet dhe të mbështetet nga ana e qytetarëve. Një organizim i tillë manifestimi ndërkombëtar “Tradita vazhdon”, pritet të mbahet edhe ne Studeniçan të Shkupit.

20179529_10154594086612797_1827633382_n

Loading...