Pas kritikave të shumta që simpatizant të partive të ndryshme kanë bërë ditët e fundit kundër Komandant Hoxhës pas punësimit në Qeverinë e Zaevit, ka reaguar deputeti i LSDM-së Muhamed Zekiri, informon portali “tetova1”.
Në profilin e tij në facebook Zekiri shkruan:
“Ata qe gjitmone jane shitur, mendojne se te gjithe shiten si ata.”
Lereni rehat Xhezair Shaqirin o ju patriota fb.
Meruni me punet tuaja dhe kontribuni fillimishte te pastroni te pakten oborrin e juaj ose te lagjes ku jetoni.

/tetova1/