MuhamedZeqiri
Ish kryeredaktori i Alsat-M Muhmed Zeqiri

Ish kryeredaktori i Alsat-M Muhmed Zeqiri pas largimit nga ky televizion ku siç thotë me presion nga VMRO-ja dhe BDI-ja sot në profilin e tij ka paralajmëruar se opozita maqedonase do të shpërthej me publikimin e bombave. “Era bomba po vjen” ka shkruar Zeqiri

Ky konstatim i Zeqirit vjen pas mos marrëveshjeve të katër liderëve dhe prisha e marrëveshjes së Përzhinos ku vendi pritet të futet në një krizë të thellë.

Edhe ambasadori i SHBA-ve në Maqedoni mbeti i shqetësuar për mos arritjen e marrëveshjes mes liderëve politik për të filluar qeveria teknike në Maqedoni./TetovaSot/

Loading...