Allahu i Madhëruar ka thënë: “… S’ka dyshim se Allahu nuk e udhëzon në rrugë të drejtë atë që e tepron me të këqija dhe është gënjeshtar.” (Gafir; 28)
“Mallkuar qofshin gënjeshtarët.” (Dharijat; 10)
#Dedicated
P.S Me gjithe mend ka genjyer zyrtrishte autoritet e Arabise Saudite.
Skandalet skan te ndalur ne BFI…
Selam Sulejman Rexhepi
(Status ne Facebook)

Loading...