Kryetari i Komunës së Sarajit Bekim Murati,ka realizuar një takim me Ministrin e Punëve të Brendshme Agim Nuhiun, ku kanë biseduar për rritjen e aspektit të sigurisë në teritorin e Komunës së Sarajit. Gjithë ashtu, është biseduar që policia në të ardhmen të jetë më e pranishme në teren, e sidomos gjatë vikendeve në vendet turistike. Kyetari i komunës Bekim Murati, ministit Nuhiu i ka shprehur shqetsimet, rreth ngjarjes së fundit në kanjonin “Matka”, dhe ka kërkuar zbadhjen e rastit në tërsi dhe të gjitha rasteve tjera.

Loading...