Aktori kumanovar, Ylber Murtezi, i njohur kohën e fundit si zë kritik, ka komentuar zhvillimet dhe takimet në skenën politike.
“Ilir M.njihet s’i njeri i nëntokës.
Vizita e tij te Ali. A. nuk është e hajrit.
Vizita e parafundit e tij pësoi me “aksident-atentat” ndaj Ali A.
Ditë të mbarë miq”, ka shkruar Murtezi, për të vazhduar:

“Disa nga profesorët eminentë, miq të dikurshëm të Dui-t, s’i dhe anëtarë të tanishëm të Dui-t, më sugjerojnë: Kujdes Ylber. Nuk ua kam frikën askujt miq të mi, Përtej lëkurës time s’kam ku shkoj. Adresën e kriminelëve për çfarëdo rast e dini”.

Loading...