Muskulozë dhe të dashuruar, ata sapo “tërbuan” internetin…

Dikur tabu, sot një gjë normale.

Dhe duket se Venecia sapo bëri bashkë çiftin gay, bodybuilder-i gjerman Patrick Huber ka zgjedhur këtë vend për t’i propozuar për martesë të fejuarit të tij, ish-zhytësit suedez Johan Jimmy Sjodin.

Fotografitë i kanë postuar në profilet e tyre në Facebook dhe mësohet se janë njohur me njëri-tjetrin në Facebook dhe kanë filluar të njihen 17 muaj më parë dhe pas pushimeve në Venecia çifti kanë zgjedhur të jetojnë në Munich.

auto_foto21502802855

Loading...