Opinione

Na fal Komandant se lot janë këta edhe mund të dalin

mirsadi begu

Na fal Komandant se lot janë këta edhe mund të dalin
Ata që ndjej në shpirt njerëzit nuk mundë t’ma ndalin
Na fal se më shumë emrin se sa Amanetin ta kanë kujtuar e fjalët tua të gjalla që moti i pata shkruar
Nëse nuk jemi të poshtër nuk mund të jemi të poshtëruar
Ah Komandant më pate mësuar ta kujtojmë të vërtetën
Se zogjtë këndojnë qetësisht në degë se pse shpresat i kanë mbështetur tek forca e krahëve të tyre e jo tek degët
Më pate thënë se Shqiponjat nuk zbresin në tokë për ca thërrime buke
Dhe unë nuk jam rritur si fëmijët e tjerë sepse në zemrën time ka #Kujtime_dhe_Amanete_të_Dëshmorëve

LIRIDON BAJRAMI

To Top