Agjencia e Lajmeve Zhurnal, ekskluzivisht mëson se kandidate nga Lëvizja Besa për kryetar të qytetit të Shkupit, do të jetë Nafije Selmani.

Siç mëson Zhurnal, Selmani ka marë mbështetjen absolute nga kryesia qëndrore e partisë.

Ndryshe, sot është afati i fundit për dorëzimin e kandidaturave deri tek Komisioni Shtetëror Zgjedhor, dhe më 25 shtator do të fillojë kampanja zgjedhore.

Loading...