Ne 29 nëntor per “natën e bardhe” Tirana do te jete ne feste. Dita e çlirimit eshte konceptor me aktivitete artistike dhe kulturore deri ne oret e para te mëngjesit. Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Kulturës do te hapin dyert e institucioneve artistike me aktivitete te ndryshme.

 

Festimet do te përqendrohen ne sheshin “Skenderbej” me  koncerte muzikore. Ndërsa do te jene te hapura, qe nga dita e nesërme edhe Teatri Kombëtar, Muzeu Historik, Arkivi Qendror i Filmit, Galeria e Arteve dhe deri ne mbrëmje edhe Teatri i Kukullave.

Loading...