Aleanca Veri-Atlantike ka mirtuar për herë të parë edhe himnin zyrtar me tre janar.
Ky himn është shkruar nga kapiteni André Reichling, dirigjent i Bandës Ushtarake të Luksemburgut.

Që atëherë është luajtur në shumë ngjarje të NATO-s, duke përfshirë edhe takimin më të fundit të Kryetarëve të Shteteve dhe Qeverive Aleate në maj 2017.

Himnin mund ta dëgjoni KËTU.

Loading...