GavinÇifti Gavin Rossdale dhe Gwen Stefani e kanë bërë publike lajmin e ndarjes së tyre gjatë ditës së martë përmes një deklaratë, në të cilën thuhet se ata nuk do të jenë më partnerë në martesë, megjithëse do të mbesin të përkushtuar për tre fëmijët e tyre.

Por këta nuk janë çifti i vetëm i famshëm që janë ndarë në vitin 2015, me çka ky vit mund të vlerësohet si një turbulencë e vërtetë sa i përket ndarjeve në showbiz.

Këto janë çiftet që janë ndarë gjatë këtij viti.
Ben Affleck dhe Jennifer Garner
Ben-Affleck
Kourtney Kardashian dhe Scott Disick
Kourtne
Sean Penn dhe Charlize Theron
Sean
Nicole Scherzinger dhe Lewis Hamilton

**STOCK IMAGES - NICOLE SCHERZINGER AND LEWIS HAMILTON REPORTEDLY END THEIR 5 YEAR RELATIONSHIP ** 16 May 2012 - LONDON - UK LEWIS HAMILTON & NICOLE SCHERZINGER ATTEND THE UK FILM PREMIERE OF "MEN IN BLACK 3" AT THE ODEON IN LEICESTER SQUARE. BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM ***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION *** GERMAN CLIENTS PLEASE CALL TO AGREE FEE PRIOR TO PUBLICATION **UK AND USA CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE  44 (0) 208 370 0291 or 1 310 600 4723
**STOCK IMAGES – NICOLE SCHERZINGER AND LEWIS HAMILTON REPORTEDLY END THEIR 5 YEAR RELATIONSHIP ** 16 May 2012 – LONDON – UK LEWIS HAMILTON & NICOLE SCHERZINGER ATTEND THE UK FILM PREMIERE OF “MEN IN BLACK 3” AT THE ODEON IN LEICESTER SQUARE. BYLINE MUST READ : XPOSUREPHOTOS.COM ***UK CLIENTS – PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION *** GERMAN CLIENTS PLEASE CALL TO AGREE FEE PRIOR TO PUBLICATION **UK AND USA CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 (0) 208 370 0291 or 1 310 600 4723
Louis Tomlinson dhe Eleanor Calder
Louis
Miranda Lambert dhe Blake Shelton
Miranda
Ariana Grande dhe Big Sean
Ariana

Loading...