Ka ndërruar jetë Alirami Rexhepi (31 tetor 1949-20 dhjetor 2017), babai i kuzhinierit të njohur nga Xhepçishti i Tetovës, Rene Rexhepi, i cili jeton dhe vepron në Kopenhagë të Danimarkës. Ai ndërroi në moshën 68 vjeçare, shkruan Gazeta Lajm. Varrimi i të ndjerit është bërë sot në varrezat myslimane në Kopenhagën të Danimarkës, pas faljes së namazit të xhumasë./lajm

babai

Loading...