Sapo me njoftuan se ne Zvicer paska nderruar jete veprimtari me i devotshem i kauzes kombetare, shoku im me i mire,
Jemir Asllani nga Presheva;
Vdekja e parakohshme e Jemirit eshte humbje e madhe jo vetem per familjen e Jemirit por edhe per te gjithe ne shoket e Tij;
I paharruar do te jete kujtimi per jeten dhe veprat e shokut Jemir;
Lamtumire shoku im i idealit! /Gafurr Adili

Loading...