Nëse i keni problem lartësitë, këto foto nuk janë për ju atëherë.

Në pamjet e mëposhtme do të njiheni me manastire, tempuj, kisha, kështjella dhe shtëpi të ndërtuara në vende të pamundura.

Disa janë të pamundura për t’u vizituar, kështu që mjaftohuni thjesht duke i parë…