Shoqata Humanitare Ilirida bën thirrje përmes donatorëve gjithandej , që në mënyrë sa më të shpejtë , në gjithë format ,t ‘i dilet në ndihmë një familjeje që vuajtja i ka vënë para një sprove të jashtëzakonshme shkruan Faktiditor.ch.Bëhet fjalë për familjen pesë anëtarëshe të Sehat Shahinit nga fshati Rramanli i Kumanovës.Një histori e dhimbshme e kësaj familjeje të fisme, të ndershme që ndjen vuajtjen secilën ditë për tre fëmijë që rriten në varfëri dhe një prind që mundohet edhe përkundër dhimbjeve fizike dhe shpirtërore ti mbajë gjallë më të shtrenjtit e tij.Kushte në të cilat jetojnë ata janë ekstremisht të rënda .Ata kanë nevojë për një strehim, për një jetë më dinjitoze, por për të ndodhur ko duhet ndihmat e gjithësecilit .Babai Sehafi vuan nga dhimbjet e boshtit kurrizorë , ai bën punë të rënda fizike por që smjaftojnë për tia dalë mbanë me këtë krizë që e godet secilën ditë.
Ata kanë nevojë për tu strehuar sepse shtëpia e tyre gjithcka mund të quhet por vetëm shtëpi jo.Shoqata
Nga Shoqata Ilirida thonë se e kanë vizituar këtë familje për të parë nga afër kusht e rënda por njëkohësisht ata kanë dorëzuar edhe amanetin e donatorëve të ndryshëm që tek ata e dorëzuan familja Abazi Bujanoc-Zvicër./Faktiditor.ch/.
Për më shumë informacione i keni këto adresa për të ndihmuar këtë familje :

Donacion për #SehadShahini

=====për denar të #Maqedonisë=====

Xhiro llogaria:

SHHK ILIRIDA SKOPJE
NLB TUTNSKA BANKA
210071773210171

===== Dhe për ju #diaspora heroike =====

Shoqata Humanitare Kulturore ILIRIDA

NLB Tutunska Banka AD Skopje
Mother Teresa 1, Macedonia
IBAN: MK07210722000063020
BIC: TUTNMK22

Falëminderim nga staffi i shoqatës.

+389 70 537 483 Viber, whatsApp

ILIRIDA

A P E L . . . Familja 5 Anëtarëshe e #Sehad #Shahinit nga F. #Rrahmanli-Kumanovë. Një familje shum e pastërt e drejtë dhe e sinqert por me.plot vuajtje, #Fëmijët nga 12, 7 dhe 5 vjeç, Sehafi edhe pse vuan nga boshti korrizor aj prap punon gjithçka, kryesisht me.ndërtimtari.Kushtet ku banon kjo familje jan extrem jo te sigurt, ata Apelohnë kush ka mundësi me ja rregullu dy Dhoma asgje më shumë.Këtu dorëzuam amanetin e Donatorëve të ndryshëm që tek ne e dorëzuan familja Abazi Bujanoc-Zvicër.Donatorë, Zoti ju shpërbleftëRespekt nga Staffi Donacion për #SehadShahini=====për denar të #Maqedonisë=====Xhiro llogaria:SHHK ILIRIDA SKOPJE NLB TUTNSKA BANKA210071773210171===== Dhe për ju #diaspora heroike =====Shoqata Humanitare Kulturore ILIRIDA NLB Tutunska Banka AD SkopjeMother Teresa 1, MacedoniaIBAN: MK07210722000063020BIC: TUTNMK22Falëminderim nga staffi i shoqatës.+389 70 537 483 Viber, WhatsApp

 

Loading...