Pesëvjeçari nga Mitrovica, Gent Druari, ka nevojë për ndihmën tuaj.
Ai para disa dite me vëllanë dhe nënë e tij janë djegur si pasojë e shpërthimit të një bombole gazi.
Genti ka 40% shkallë djegieje, ndërkaq ka gjasa që të shpëtojë në rast se dërgohet për t’u trajtuar jashtë vendit.
Një pjesë të shpenzimeve ia ka mbuluar Ministria e Shëndetësisë, ndërkaq për pjesën tjetër mund të kontribuoni edhe ju.
Numrat kontaktues të familjes: 049 – 313 – 534 (Liridon Druari) / 049-104-212 (Arben Druari)
Numri i xhirollogarisë: 1707003024744221

Loading...