Ndryshe nga LSDM-ja, kjo qeveri ka krijuar një sistem monitorimi për të matur cilësinë e ajrit. LSDM-ja si për të gjitha, kështu edhe për këtë nuk kishte guximin për t’u përballur me problemin, dhe vendosi që më mirë për të bërë asgjë, thuhet në reagimin e VMRO – DPMNE, ndaj deklaratës së LSDM për ndotjen në Maqedoni, transmeton TetovaSot.

VMRO-DPMNE, ka theksuar se ka sjellë ligjin që të gjitha industritë të modernizojnë teknologjinë e tyre nga 1 prill 2014.

Tendenca për të ndryshuar për më mirën nuk është ndalur kurrë. Në të kundërtën, thekson VMRO – DPMNE në reagim, se qeveria është vazhdimit duke bërë ndryshime për të mirë, duke marrë parasysh e tyre dhe shëndetin e qytetarëve – të gjithë thithim të njëjtin ajër.

Loading...