Qeveria prej sot do të fillojë debati publik për draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese.

Në diskutimin e parë i cili është paralajmëruar për në ora 16.00 në hapësirat e Qeverisë, do të flasin Kryeministri Zoran Zaev dhe profesorët, Vlado Popovski dhe Lubomir Frçkovski.

Në ora 17.00 fillon protesta e paralajmëruar e opozitës, që do të mbahet çdo të mërkure në Shkup, e cila do të fillojë nga selia e partisë së VMRO-DPMNE-së, duke përfunduar para Qeverisë.Qeveria prej sot do të fillojë debati publik për draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese.

N

Loading...